torsdag 18 juni 2009

Glad midsommar!

En riktigt glad och härlig midsommar önskar vi er i Sverige och framför allt till alla som vi brukar fira midsommar med! Blir det som vanligt i Nallebo? Vi saknar er väldigt mycket. Vi skickar denna hälsning i dag då vi inte tror att så många kommer att läsa bloggen i morgon. Här är det vanlig arbetsdag i morgon, men som Anders sa för några veckor sedan: "Midsommar firar vi på fredag för så är det i Sverige".

Här kommer vi inte att få se någon midsommarstång men vi kommer (med hjälp från IKEA) att kunna njuta av sill i rikliga mängder och annan god mat som vi förknippar med denna högtid.

Vad roligt Malin till jobberbjudandet! Vi håller tummarna att allt kommer att lösa sig!!!

Kram på er!!!

2 kommentarer:

  1. Farmor o Farfar19 juni 2009 kl. 03:53

    Hej på er alla. Här i Röshult rustar vi för midsommar med cykeltur, sill, snaps, tävlingar och grillat med vin till kvällen. Vi har lovats ganska hyggligt väder kanske någon regnskur. Va fin du är Elsa med svenska flaggan. Hoppas du får hoppa "små grodorna" i morgon du firar säkert med några barn och vuxna så det är bara att mana på till dans.Nu längtar jag så jättemycket efter er nu är det så nära att vi får träffas så jag har börjat fatta att ni kommer. Jag har talat om för Tina att du skall komma och hon bara hoppade och skuttade av glädje för hon har sommarlov från fritids. Vincent är nog också hemma och Joel, Jenny och hennes kompis Alice kommer hit redan på måndag.Många kramar från farmor o farfar.

    SvaraRadera
  2. Hej på er! Klart jag läser bloggen, slaviskt!
    Önskar er också en skön midsommar. Visst blir det "Nallebo" ska nu packa ihop resten och sedan drar vi ut till midsommarfirandet.
    Ha det så gott tills vi ses när ni kommer hem.
    Kramar Martina med fam.

    SvaraRadera