lördag 17 januari 2009

Ännu mera roligt...


Dagen har bestått av städning av badrum och kök. Klar med de tråkiga delarna som spis och kylskåp. Dagen gick i ett huj. Försökte vid ett antal tillfällen få tag på de som installerade värmepumpen då den inte har varit sig lik de sista veckorna. Det var svårt. Åkte istället till skolan för att hämta barnen, på parkeringen ringer Anders och säger att han inte kommer hem i morgon. Det var något dokument som saknades för hans resa, pga hälsenan få han inte flyga som vi vanliga. Kände mig ganska depp ett tag med det blev bättre.

Åkte hem efter skolan, fick tag på Ronnys VVS och de kommer för att titta på pannan nästa vecka, dessutom gäller garantin fortfarande. Sedan med ilfart till frissan för att Elsa skulle klippa sig. Titta så fin hon blev, aldrig har hon haft lockar förut, nu blir det inte någon hårtvätt för henne de närmaste dagarna. Nu sitter vi hos syster igen. Ätit tacos och druckit vin, mycket gott. Nu kom kaffet fram, bara mys resten av kvällen. Anders hörde precis av sig senare och han kommer hem på söndag förmiddag. Vad jag längtar efter honom.

3 kommentarer:

  1. Vad kul att du kom till skott med bloggen!
    Så fin Elsa blev, jag ska visa Ida bilden imorgon.

    Hu, vad hemskt med Anders hälsena! Snacka om maximal otur, så här inför skidresan oxå.

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Hej på er!
    Mormor och morfar "smälter" inför Elsas nya frisyr!
    Kramar från oss

    SvaraRadera
  3. Hejsan! Vad roligt att läsa i eran blogg. Vi kommer att följa erat äventyr. Lycka till med allt. Kramar moster Stina med familj.

    SvaraRadera