onsdag 7 juli 2010

En dag i Taberg


Stora delar av dagen har vi varit i Taberg. Vi började med en sväng till skolan, där var det nästan inga barn men Albin, Anton och Elvira var där så båda barnen blev glada. Där efter åkte vi upp till toppen för att äta lite glass och testa på den nya minigolfbanan som de har gjort där.


Vy ner mot vårt gamla hus.


Karl visar sin talang.




Uppe på toppen mötte vi Annikas föräldrar. Nere vid ICA mötte vi Linda som varit Elsas dagisfröken, henne pratade vi med en stund och under den tiden kom Clara med sin mamma dit. Elsa blev alldeles fnissig och väldigt glad att även få hälsa på Clara. Vi åkte tillbaka till Röshult för att äta middag och efter det blev det ytterligare en tur till Taberg för att träffa familjen Klyver. Tyvärr var Filip inte hemma, utan på kollo så honom får vi träffa först nästa vecka. Barnen och jag hade en trevlig stund men både lek och prat!


Idag var det inga klättrare på Tabergs topp. Men majbrasan fanns fortfarande kvar, skumt tyckte vi.

3 kommentarer:

  1. Hejsan!
    Roligt se bilder från Röshult och Taberg. Ni har verkligen träffat många bekanta under några dagar.
    Här i Stugunäs är allt bra. Besök idag av "Tomteborna" med bl a bad i Yttersjö!

    Kram från mamma och pappa

    SvaraRadera
  2. Hej på er nu har jag lite tid att sitta vid datorn igen. Tänk vad mycket ni hinner med när man inte har tid att läsa på bloggen. Joel har plockat smultron i våran trädgård och vi har skördat våra första smulgubbar det är en korsning mellan jordgubbar och smultron dom var jättegoda. Joel och farmor var och spelade golf när han var hos henne det hade gott bra. Kanske har vi blivande golfproffs i släkten. Här har vi det varmt och skönt och jag längtar till semestern nu är det bara två dagar kvar. Kul att få bilder på Röshult jag lovar att jag skriver i morgon igen. Kram Helene

    SvaraRadera
  3. Hej Elsa!
    Det var så roligt att träffa dig igår, du har blivit så stor sen du gick hos mig på Turkosen. Ha nu en fortsatt bra sommar i Sverige och vem vet vi kanske syns snart igen.
    Kramar "fröken" Linda

    SvaraRadera